COPYRIGHT

A Windows Portal weboldal tartalmának másodközlése, adatbázisban történő tárolása kizárólag a szerkesztő előzetes, írásbeli engedélyével történhet.

 

A Windows Portalon megjelent írásos és képi tartalmak a források előzetes engedélyével, vagy az adott vállalat/jogtulajdonos engedélyével szerepelnek.

 

VÉDJEGYEK
A következők a Microsoft Corporation védjegyei vagy bejegyzett védjegyei az Egyesült Államokban és/vagy más országokban:

 

Active Channel, Active Desktop, Active Directory, ActiveStore, ActiveSync, ActiveX, Advisor FYI, Age of Empires, Age of Mythology, Allegiance, Amped, Asheron's Call, Ask Maxwell, Authenticode, Azurik, BackOffice, BackOffice logó, bCentral, BizTalk, Bookshelf, CarPoint, ClearLead, Computing Central, Crimson Skies, Developer Studio, DirectDraw, DirectMusic, DirectPlay, DirectSound, DirectX, Encarta, Entourage, Fighter Ace, FrontPage, HomeAdvisor, Home Essentials, Hotmail, Links, Links Extreme, MapPoint, MechCommander, MechWarrior, Microsoft, Microsoft Agent logó, Microsoft Internet Explorer logó, Microsoft Office Compatible logó, Microsoft Press, Microsoft TV logó, Midtown Madness, Mobile Explorer, MoneyCentral, Monster Truck Madness, Motocross Madness, MSDN, MSN, MSN logó (lepke), .Net logó, NetMeeting, Nightcaster, Outlook, Outsmart, Passport logó, Picture It!, PowerPoint, Precision Racing, Project Gotham Racing, Revenge of Arcade, Rise of Perathia, SharePoint, Slate, Tex Murphy, The Age of Kings, The Everyday Web, Trekker, UltimateTV, UltimateTV logó, UltraCorps, UnderWire, Urban Assault, VGA, Virtual Golf Association, Visio, Visual Basic, Visual C++, Visual C#, Visual InterDev, Visual J++, Visual Studio, WebTV, Where do you want to go today?, Windows, Windows logó, Windows Media, Windows Media logó, Windows NT, Windows XP, Xbox, XBOX logo, Xbox „X” logó, ZoneFriends, ZoneLAN, ZoneMatch, ZoneMessage, Zoo Tycoon, és/vagy a webhelyen említett összes Microsoft termék.

 

 

A webhelyen és a webhelyen található dokumentumokban szereplő vállalat- és termékneveket tulajdonosaik védjeggyel láthatták el. A példákban szereplő vállalatok, szervezetek, termékek, tartománynevek, e-mail címek, logók, személyek és események a képzelet szüleményei. A valódi vállalatokkal, szervezetekkel, termékekkel, tartományokkal, e-mail címekkel, logókkal, személyekkel vagy eseményekkel fennálló hasonlóság a véletlen műve.

 

A FELELŐSSÉG KIZÁRÁSA

A szerző(k) semmilyen felelősséget nem vállal(nak) a dokumentum tartalmával kapcsolatban. Mindenki saját felelősségére használja az elgondolásokat, példákat, letölthető programokat. A dokumentumban lehetnek hibák és pontatlanságok, amik akár a rendszer károsodásához is vezethetnek, ezért mindenki figyelmesen járjon el, a szerző(k) semmilyen felelősséget nem vállal(nak) az esetlegesen okozott károkért.

 

 

HARMADIK SZEMÉLYEK, WEBHELYEIRE MUTATÓ HIVATKOZÁSOK
A weblap más webhelyekre ("Kapcsolt Webhelyek") mutató hivatkozásokat is tartalmazhat. A Kapcsolt Webhelyek nem állnak a szerző(k) ellenőrzése alatt, és a szerző(k) nem felelős(ek) a Kapcsolt Webhelyek tartalmáért. Minden esetben az Ön feladata és felelőssége a Kapcsolt Webhelyeken közzétett adatvédelmi szabályzatok és használati feltételek megtekintése, illetve azok betartása.

 

 

A Registry Editor használatával helyreállíthatatlan károkat okozhatunk a rendszerünkben, amit akár csak az operációs rendszer újratelepítésével lehet helyrehozni. A szerző(k) nem vállal(nak) felelőséget a Registry Editor-ral okozott károkért. A Registry Editort a saját felelősségére használja. A rendszerleíró adatbázis módosítása előtt feltétlenül készítsen biztonsági másolatot arról, és csak akkor fogjon hozzá, ha tisztában van a rendszerleíró adatbázis visszaállításának módjával probléma esetén. További információt a rendszerleíró adatbázis biztonsági mentéséről, visszaállításáról és szerkesztéséről a Microsoft Tudásbázis következő cikkében talál: KB256986: A Microsoft Windows rendszerleíró adatbázisának ismertetése

 

Vissza